COMITES & COMMISSIES

WAT HEBBEN  DEZE ONS ALS MEERWAARDE AL BEWEZEN ? 

dewael 2

Een comité of commissie is een een groep personen die zich samen inzetten voor een bepaalde taak of een bepaald doel. Vetbetaalde postjes aangeboden door hun kleurling-bazen. Helaas het is een door de politiek benoemde poppenkast aan jaknikkers en zoals gezegt zonder meerwaarde. Waar blijven de resultaten van al deze comités en commissies? Drie commissies én twee comités hebben ze in het leven geroepen voor 'De Bende van Nijvel', helaas ze zijn gaan lopen....en die commissie&comité leden 50.000€ rijker!!

Comite P, Comite I e.a. 'eees' van welke soort dat ze ook mogen zijn, ze hebben allen boter op hun kop. 

Voor mij moet het al de 4de keer zijn, dat ze terug hun show zitten te geven, hun gespeeld schijnheilig onderzoekje die er nooit is geweest en nooit zal komen.

Jonathan Jacob, Jeroen De Knijf, Nik Gils, Rapheäl Verhoeven, Amallah Hamza, Semira Adamu, en alle stilte gezwegen, onder de mat geveegde moorden, 
onbekend behalve bij de nabestaanden en de gelegaliseerde gewetensloze daders.

Om jullie een klein voorbeeldje te geven, ik heb de namen van een twintigtal mensen die voor erge feiten het Comité P hebben aangeschreven. Nooit enig onderzoek uitgevoerd!!. Volgens ons zijn deze comités in het leven geroepen als dekmantel en om de parketten te ontlasten van de vele klachten tegen politieagenten.
 
LATER MEER.

 

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be 

Snowman tree
Copyright (C) 2010 - 2013 deplaneet.com. All rights reserved.