OP ZOEK NAAR CARLES PUIGDEMONT

"AAN MIJN BESTE VRIEND EN IDOOL CARLES PUIGDEMONT" 

PUIGDEMONT

Carles, ik bewonder uw strijdlust voor het welzijn van het Catalaanse volk. Dé boosdoener voor ons allen is deze blauwe vlag achter uw rug die messen tussen uw ribben zal  steken en de 'bende uit de 16'! (Goed om te weten, Belgie stort jaarlijks 9 miljard euro aan dit EU misbaksel) Maar wat u liet weten dat het Spaanse gerecht gepolariseerd is en dat u meer vertrouwen heeft in het Belgische, wel Copain, hier slaat u de bal totaal mis!! Het Belgisch gerecht staat 3de op de ranglijst van de meest corrupte en gepolariseerde van Europa! Sorry Carles, maar enkele miljoenen belgen kunnen u dat bevestigen. Aldus, open goed uw Catalaanse oogjes, hier 'pakken' ze u terwijl je er bij staat! Let wel, uw advocaat zal ook deelnemen aan het gerechtelijke banditisme...!

Ook niet vergeten het "Manifest van de Verenigde Naties". Dat Manifest staat boven de Spaanse grondwet, en dat Manifest stelt letterlijk dat volkeren zelfbeschikkingsrecht hebben. Er moet dan enkel onderzocht worden of de Catalanen al dan niet een apart “volk” zijn. En dat is ja: de Catalanen hebben een andere taal dan het Spaans en ze hebben een andere cultuur dan de Spaanse (vb.: in Catalonië zijn stierengevechten verboden).

...en ons Gents konijntje horen we niet! Toen er in de Oekraine een soortgelijke situatie was waren de EU topmannen er als de kippen bij om het vuurtje nog even wat verder op te stoken daar op dat plein in Kiev. Nu het ze wat minder uitkomt zijn ze nergens te bekennen. Alles voor de macht van de EU mensen besef dat nu toch eens!.

rechtbank hamer

Wanneer een Belgisch/Europees burgeroorlogje? Liefst vandaag dan morgen!! Wreedzaam betogen heeft geen enkele zin! Haal uw niet ingeleverde wapens van zolder en uit de kelder en Go Go !! Als de politici zijn  burgers blijft bedriegen, beliegen en  uitzuigen, zal  de man in de straat het heft in eigen handen moeten nemen.

patriote

LATER MEER.... 

Opmerkingen  

Êddy Pyliser
#2 Êddy Pyliser 05-11-2017 10:52
Als Europa hem niet verdedigt slaan ze hun eigen ruiten in, dan is er gewoon geen rechtlijnigheid in hun beleid. Kosovo wel en Catalonië niet, het staat haaks tegenover elkaar. Of is het omdat Kosovo grotendeels de Mekka religie volgen en dus meer mogen dan het Katholieke Catalonië? Kijk maar naar die trouwfeesten, doen de Vlamingen dit dan wacht een nachtje cel.Waar zijn ze in godsnaam mee bezig?
Verhelle
#1 Verhelle 05-11-2017 08:12
:-)

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be 

Snowman tree
Copyright (C) 2010 - 2013 deplaneet.com. All rights reserved.