• depanne1

KOKSIJDE RESCUE WORDT OOSTENDE RESCUE

PERSCONFERENTIE OP 21 AUGUSTUS 2017

HELI KOKSIJDE

Maar laat er geen twijfel over bestaan, het is al in kannen en kruiken! Een zee aan mogelijkheden voor de gemeente Koksijde. Helaas, wat nog niet wil zeggen heli's weg, dat de rest verdwijnt...

LATER MEER

35 JAAR LATER...

TE GEK VOOR WOORDEN! 

vijvers adinkerke

klik2

Maak het niet moeilijk. Begin bij de Rijkswacht zelf...met politieke 'medewerking'.

Als gepensioneerd rijkswacht/politie-klokkenluider is er nog wat bij te verdienen. Hopende dat de "levenden" niet wakker worden beste vriend.Ook niet uit het oog verliezen dat "beroepsgeheim" bij politie én gerecht onbestaande is. Zelfs zelfverklaarde "geheime agenten" zijn gek op klokkenluiden. Aldus wees voorzichtig...

En dit terwijl onze zone Westkust de onveiligste is aan de kust! KLIK HIER om de realiteit onder ogen te zien!

vijvers2

Weggesmeten geld! Maar dit zijn we hier al gewoon. Laat maar rollen...

Op 28/07/2017 hebben ze nog niets gevonden...en op 28/07/2018 zullen ze nog niets gevonden hebben!!.

tenerife island map 0

 

 

 

 

 

 

Hier moet men even gaan 'neuzen"...

Sedert 1970 dé schuilplaats van belastingontduikers, gangsters en bandieten. Heb er 8 jaar geweest en gehoord en gezien.

70% van de restaurantjes, kroegen op Tenerife, zeg Playa de las Americas en Los Cristianos zijn uitgebaat door 'vluchtelingen' voorzien van de nodige documenten en paspoorten. Om het kort de maken, vele belgen zijn al 20/30 jaar Spanjaard geworden...

HIER ZITTEN EN VERBLIJVEN DE NOG LEVENDE OPDRACHTGEVERS EN DADERS !!

 

 

WAAROM BLIJVEN VELEN HIER WEG ?

OPROEP AAN ALLE BELGISCHE TAKELBEDRIJVEN!

De hier enkele gevestigde takelbedrijven kunnen de duizenden takelopdrachten niet snel genoeg meer uitvoeren. Met medewerking van politie Westkust kunnen wij jullie een mooie toekomst voorspellen. Dag en nacht werk verzekerd alsook zon- en feestdagen. U bent "binnen" in 10 jaar!!

Hieronder één van hun 101 "heldendaden".

Stap 1 : zet op 21/07 om 23.00 uur één bord met "verboden parkeren op 22/07"

Stap 2 : trommel op 22/7 vanaf 06.00 vier takelwagens op om alle wagens weg te slepen.

Stap 3 : neem de verwensingen van de gedupeerde automobilisten en de attenties van de sleepfirma in ontvangst.

Stap 4 : vraag u af waarop De Panne zo achteruit boert in vergelijking met de andere badplaatsen...

wegslepen de panne

 Nog beter !!!!  KLIK HIER

Er is een kleine menslievende oplossing voor dit uit de wereld te helpen, helaas hier te lang om uit te leggen. Maar toch een tip : nummerplaat = GSM nummer. Helaas dit brengt geen geld op...

 

NIET OM AAN TE ZIEN...FLOPPERDE-FLOP

"DE PANNE IS DE MEEUW AAN DE BELGISCHE KUST...

ZOALS DE KANARIE IN DE KOOLMIJN..."

Is er echt niets op deze planeet om de mens iets aan te bieden dan deze afgezaagde en steeds jaren wederkerende, van plastiek en zoetigheden, gevulde tentenkampen!! Dit hebben wij én de toeristen nog op ons vest iedere week in juli en augustus!! Dan nog niet te spreken over de te veel aan vuurwerken. Aan de Esplanade zijn er vele zaken gesloten tijdens het vuurwerk. Alleen wat meer volk als er gratis vissen worden gebakken met gratis Pier Kloeffe....  

DE PANNE AFF

Ook op deze "shopping-avond" hebben wij kunnen vaststellen dat vele zaken gesloten waren en...er was  geen "luis op straat"(zie foto onderaan). Laat er geen twijfel over bestaan, de massa is dit moe gezien en UNIZO heeft geen meerwaarde voor de gemeente, en... wat mij betreft, mag snel opgedoekt worden.

Kleine info: na ons succesverhaal www.vossenjacht-terduinen.be en www.paard-ruiter-tweedehandsbeurs.be te Oostduinkerke zijn wij volop aan het bekijken hoe we dit hieronder in 2019 naar de gemeente Koksijde kunnen halen.

Hier een  greepje uit de 101 nieuwe  mogelijkheden:

bbq kampioenschappen

Hier te lang om op te noemen hoe dit in z'n werk gaat. Wat wel vaststaat is dat het centrum van De Panne ideaal gelegen is voor dit evenement, met zijn markt en aanpalende zeelaan als locatie. Alle handelszaken kunnen deelnemen alsook iedere vereniging/familie/vriendenkring met z'n bbq-ploeg kan van de  prijzen genieten. Markt voorbehouden voor de B.B.A.

Om dit op poten te zetten is wel wat voorbereiding nodig niet zomaar een telefoontje naar de marktkramers-comité met de woorden: "kom maar zoals gewoonlijk en uw centen liggen klaar voor ophaling".

zeelaan1

Later meer.

 

750.000 EURO

750.000 EURO

...VOOR 12 PANNENAARS DIE GAAN ZWEMMEN IN PLOPSALAND

750.000 EURO

...VOOR BIJKOMENDE ANPR-CAMERA'S

anpr

Maar laat ons nu even het misbaksel "750.000 euro per jaar aan Plopsa en 20 jaar lang" ter zijde en focussen ons op het politie-Westkust speeltje ANPR-CAMERA.

Deze ANPR-camera's zijn werkelijk het neusje van de zalm, maar... dan wel in ALLE belgische politiezones. Niet vergeten dat wij zone Westkust belastingplichtigen instaan voor:

- de aankoop van deze verklikkers

- politie voertuigen en moto's + benzine

- uurlonen voor het staande houden van deze wanbetalers

-.voertuigen opbergen in beslagplaatsen

- alle papierwerk

- ...en nog veel meer

Dit allemaal op ons kosten, maar om de Penale Boeten, de autokeuringen en verzekeringen een handje toe te steken hun wanbetalers te doen betalen!!Of worden onze gemeentekassen vergoed voor deze  diensten? Wij Koksijde, Nieuwpoort en Pannenaars betalen voor dit grapje terwijl er hier massaal word ingebroken, auto's bekrast en nog veel meer, deze daders zijn steeds spoorloos!! Uren rijden deze 'bonnenschrijvers' hier rondjes in de Prins Albertlaan, en aanpalende straatjes, om een door de mazen van het net geglipt voertuig te zoeken en deze rijden ook niet op gewijd water.

Moeten wij betalen en instaan, alsook manschappen leveren en betalen om dit pak en muis spelleke te laten werken? Daarvoor zijn andere instanties !!

Ik zie het als volgt : alle geseinde europese scheeflopers worden op ons kosten uit het verkeer gehaald. In Brussel lachen ze weer in hun vuistje en een ster bij voor de initiatiefnemer. 

.LATER MEER...

Copyright 2014 © Eddy Pyliser De Panne. All Rights Reserved.
Eddy Pyliser | Prins Albertlaan 58, 8660 De Panne | Tel. +32 58 414638 | Email:  eddy.pyliser@telenet.be